Stugor

 

Här i Mellanströms Stugby kan vi erbjuda logi för både mindre och större sällskap. Alla våra stugor hyrs ut som självhushåll och är utrustade med kök, badrum och Apple Tv eller Chromecast. Ej städad stuga debiteras med 900 kr. Önskas städning bokas detta i samband med stugbokningen eller i receptionen vid ankomst. Den vedeldade bastun ingår i stughyran och kan utnyttjas under hela er vistelse.

 

Härbre

Stuga på ca 50m2 uppdelat i två våningar med två sovrum. Totalt finns det plats för 8 personer(tre sängar i ett sovrum och två sängar i det andra, samt bäddsoffa för två i allrummet).Combi-allrum-pentry med köksutrustning, mindre kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Toalett med dusch. 

Lider 1 och 2

Stuga på ca 35m2 med ett sovrum. Totalt finns det plats för 4 personer (två bäddar per sovrum och bäddsoffa för två i allrummet). Combi-allrum-pentry med köksutrustning, mindre kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Toalett med dusch. Altan med trädgårdsmöbler under tak.

 

Smedjan

Stuga på ca 30m2 med sovalkov. Totalt finns det plats för 4 personer (två sängar i ett sovalkov och samt bäddsoffa för två i allrummet). Combi-allrum-pentry med köksutrustning, mindre kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Toalett med dusch. 

 

Bastu 

När du övernattar i någon av våra stugor har du under vistelsen fri tillgång till vår vedeldade bastu. Bastun är placerade precis vid strandkanten av Makkaure. 

 

Grillkåta

Samtliga gäster har tillgång till att använda stugbyns grillkåta. Här kan du njuta av din vistelse i sann lapplänsk stil framför en öppen eld och njuta av en god kopp kaffe.