Här i Mellanströms Stugby kan vi erbjuda logi för både mindre och större sällskap. Alla våra stugor hyrs ut som självhushåll och är utrustade med kök, badrum och satellit-TV. Ej städad stuga debiteras med 600 kr. Önskas städning bokas detta i samband med stugbokningen eller i receptionen vid ankomst. Den vedeldade bastun ingår i stughyran och kan utnyttjas under hela er vistelse.

 

Härbre

Stuga på ca 50m2 uppdelat i två våningar med två sovrum. Totalt finns det plats för 8 personer(tre sängar i ett sovrum och två sängar i det andra, samt två extrabäddar i allrummet).Combi-allrum-pentry med köksutrustning, mindre kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Toalett med dusch. Satellit-TV.

Lider 1 och 2

Stuga på ca 35m2 med ett sovrum. Totalt finns det plats för 4 personer (två bäddar per sovrum och två extrabäddar i allrummet). Combi-allrum-pentry med köksutrustning, mindre kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Toalett med dusch. Satellit-TV. Altan med trädgårdsmöbler under tak.

 

Smedjan

Stuga på ca 30m2 med sovalkov. Totalt finns det plats för 4 personer (två sängar i ett sovalkov och samt två extrabäddar i allrummet). Combi-allrum-pentry med köksutrustning, mindre kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn. Toalett med dusch. Satellit-TV.

 

Bastu och badtunna

När du övernattar i någon av våra stugor har du under vistelsen fri tillgång till vår vedeldade bastu och tillhörande relaxavdelning. Vill du lyxa till det ytterligare finns möjligheten att hyra vår badtunna. Bastun och badtunnan är placerade precis vid strandkanten av Makkaure.